Centralni sesalecSesalne centrale CANAVAC so do 7-krat močnejše od navadnega sesalca za prah. Tako močan, da s povzročitvijo podtlaka lahko izmenjamo stoječ zrak v celem stanovanju. Ni potrebno prenašanje težkih strojev po nadstropjih in sobah. Sesalni priključki (vtičnice) bodo primerno razporejeni tako, da bo dosegljiv, s fleksibilno cevjo, sleherni predel stanovanja. S tremi priključki (vtičnicami), sesamo do 150 m2 površine. V enakih pogojih se obratovalni čas (in torej stroški) za čiščenje, s centraliziranim sesalnim sistemom CANAVAC zmanjša, za 50%.

Električna instalacija, ki povezuje sesalne priključke (vtičnice) s sesalnim agregatom je napajana z napetostjo 24V in napeljana pod ometom za daljinski vklop sesalnega agregata.

Sesalni agregat se namesti v pomožni prostor, tako se pri čiščenju uporablja le sesalni pribor s stikalom za daljinski vklop sesalnega agregata, ki deluje v pomožnem prostoru, kar omogoča neslišno sesanje, zato je možna uporaba v vsakem prostoru, brez hrupa (neslišno sesanje).

Sesalna moč učinkuje v globino, tako se vsi mikroskopski prašni delci vsrkajo in zadržijo v sesalnem agregatu (posodi za praznjenje). Pri večini ostalih sesalnih sistemov se takšni delci ponovno vrnejo v zrak (pohištvo, blazine, preproge), katerega kasneje spet vdihavamo. Več kot 1000 prodanih sesalnih agregatov CANAVAC v Sloveniji zagotavlja vrhunsko kakovost.

Za natančnejšo tehnično specifikacijo in ceno nas kontaktirajte tukaj: KONTAKT

Hitri kontakt: 041 642 060

Med drugim izvajamo tudi vse strojne in vodovodne inštalacije, izvedbo in vzdrževanje kanalizacije, prezračevalne sisteme z rekuperacijo zraka ter izvedbo talnega ogrevanja, inštalacije toplotnih črpalk, ogrevalnih kotlov, ...