Toplotne črpalke

Varčevanje z denarjem.
Pametna uporaba energije.
Zaščita okolja in nadaljne koristi za vaše gospodinjstvo.

Danes vsakdo trikrat obrne kovanec predenj ga zapravi: in povsem upravičeno! Povpraševanje je le po investicijah, ki prinesejo dobiček takoj. S toplotno črpalko na ta način že od prvega dne dalje varčujete. Stroškom ogrevanja se ni moč izogniti - jih je pa moč znižati na delček.

Toplotna črpalka je hranilnik. Nakup toplotne črpalke je kot sklenitev varčevalne police. Toplotna črpalka pomeni varnost v primeru energijskih kriz, pomankanja energije , zvišanju cen goriv kot je olje, plin, briketi, odvajanje CO2 in še mnogo več.

Vir energije toplotne črpalke je energija iz okolja in s tem sončna energija - domača in varna v primeru krize. Odločitev za toplotni sistem je ponavadi življenska odločitev - oziroma vsaj za nekaj desetletij. Zato bi morali pri odločitvi za vaš sistem ogrevanja dolgoročno pomisliti in ne sklepati kompromisov.

Kakovost daje občutek varnosti.

Ogrevanje s toplotno črpalko predstavlja energetsko učinkovito in okolju prijazen način ogrevanja. Toplotne črpalke so naprave, ki izkoriščajo toploto iz okolice ter jo pretvarjajo v uporabno toploto za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Toplota, ki jo iz okolice črpajo toplotne črpalke je v različne snovi akumulirana sončna energija, zato predstavlja obnovljiv vir energije. Toplotne črpalke izkoriščajo toploto zraka, podtalne, površinske vode in toploto akumulirano v zemlji.

PREDNOST S TEHNIKO. PREPOZNAJTE RAZLIKO. IZKUŠNJA SE IZPLAČA.

NenehnI razvoj toplotnih črpalk in vse več proizvajalcev toplotnih črpalk nam omogoča, da za vaš objekt izberemo najprimernejšo toplotno črpalko. Svoj program smo razširili tako, da vam sedaj ponudimo toplotno črpalko brez omejitev , ne glede na toplotni vir in grelna telesa. V kolikor pa so vaše želje in potrebe glede ogrevanja drugačne, vam podjetje SMEVT nudi tudi izvedbo ogrevanja na: KOTLE NA OLJE, PLIN, TRDO GORIVO, LESNO BIOMASO, PELETE, SONČNE KOLEKTORJE.